• Tanácstalan

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        21 éves lány vagyok, és nagyon hosszú idő óta krónikus hasmenésben szenvedek. Nem olyan régen egy hétig jóformán csak gyümölcsöket ettem idő hiány miatt, és meglepetésemre a székletem nem volt olyan híg. De amint egyik nap szendvicset ettem újra visszaállt a régi kerékvágás. Sokat olvasgattam, amikor ráleltem a glutén érzékenyésgre. Ma megcsináltam a drogériákban is vásárolhatóBiocard tesztet, aminek nagy örömömre negatív lett az eredménye. Most viszont elbizonytalanodtam, hogy merre tovább. És sajnos minél jobban belefúrom magam a betegségek leírásaiba annál jobban megrémülök. Alacsony vérnyomásom van és állandóan pörgő száraz bőröm... Ezen kívül a sok vitamin ellenére is elég sűrűn és könnyedén megfázok és fáradékony lettem. Tudnának nekem segíteni, hogy milyen irányba folytassam a kutatást az ok feltárásához? Segítségüket előre is köszönöm!

        Dr. Plósz János válasza a hasmenés témában

        Érdemes lenne pajzsmirigyhormon-szinteket vizsgálni, illetve a Biocard teszt mellett hivatalos laborban végzett coeliakia szerológiai vizsgálatot kérni.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. január 26., 22:00; Megválaszolva: 2011. január 28., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: