• Hányinger

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Nő! Kb.fél éve vettem észre hogy majdnem minden ebéd és vacsora után hányingerem érzetem van (ami néha hányással is jár mely után a kellemetlen érzés megszűnik)Szeretnék megfelelő megoldást kapni a problémámra (akár gyógyszer javaslat)hogy ne csak a hányás nyújtson megkönnyebbülést . Egy kiskanál szódabikarbóna enyhiti az érzést de nem szünteti meg. Válaszukat előre is köszönöm. Tisztelettel Attila

        Dr. Plósz János válasza a hányinger témában

        Panaszát okozhatja gyomorhurut, fekély, de akár a gymormotilitás zavara is. Ha panasza már 6 hónapja tart, mindenképp kivizsgálást javasolnék, mert a hányás riasztó tünetnek számít.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. január 23., 17:10; Megválaszolva: 2011. január 25., 12:08

      • Kérdések és válaszok a témakörben: