• Probiotikum

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Múlt héten 4 napot töltöttem kórházban a fertőző osztályon gastroenteritissel. Mivel mintát nem tudtak küldeni, csak miután hazamentem így nem derült ki pontosan h mi okozta. Ott kaptam 2 liter infúziót a hányás és hasmenés miatt. Kérdésem az volna, hogy szedhetek e probiotikumot (Protexin), mert a betegség elött is szedtem, de most félek hogy valami gondot okozhat vagy újra megbetegszem!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a probiotikum témában

        Nem okoz semmi gondot, szedje nyugodtan!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 21., 12:05; Megválaszolva: 2011. január 24., 10:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: