• Pajzsmirigy túlműködés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Azért írok Önnek, mert középiskolás éveim kezdete óta reggelente 2-3-szor kell kimennem wc-re. Laza székletem van és csak akkor fordul elő amikor hétköznap iskolába vagy valahová készülök. 162 cm magas vagyok és 47 kg, a vérnyomásom normális. Novemberben műtöttek féloldali orrpolippal, és akkor végeztek széklettenyésztést is, de az alapján és a vérvizsgálatok alapján minden rendben van. Az érdekelne, hogy mi állhat ennek a hátterében. Olvastam, hogy esetleg a pajzsmirigy túlműködése okozhatja. De hallottam, hogy akár stressz is lehet.. Ételérzékenységre is gondoltak már, de az sem valószínű. Már nem tudom, hogy mit tudnék tenni ezzel kapcsolatban, szeretném ha a végére jutnék ennek a dolognak. Ebben kérném az Ön segítségét. Hálás köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Érdemes lenne megnézetni, hogy nincs-e laktózintoleranciája, esetleg lisztérzékenység is felmerül. Akár a stressz és pajzsmirigy túlműködés is okozhatja, gasztroenterológiai kivizsgálás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 19., 16:43; Megválaszolva: 2011. január 20., 12:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: