• Bal oldali alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Pár napja szinte mindig hasmenésem van egy nap többször is. Más problémát eddig nem tapasztaltam de tegnap óta sajnos bal oldalon az alhasamnál elég erős fájdalmat érzek szinte állandóan. Amióta ez történt azóta rengeteget iszom és este szinte mindig éhes leszek de napközben szinte soha nem kívánom az ételt. Estére különösen erősödik a fájdalom. (Nem hiszem hogy számít de azért leírom, hogy eddig antibiotikumot szedtem egy hétig mert fog- és ínygyulladásom volt. Egy betegségem van az pedig tachycardia amire gyógyszert is szedek de szerintem ez is lényegtelen, de azért jó mindent leírni.) Előre is köszönöm válaszát:

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! A hasmenés oka lehet valamilyen fertőzés, ez hasi fájdalmat is okozhat. Diéta, bő folyadék, probiotikum, szükség szerint fájdalomcsillapító javasolt, ha nem javul, keresse fel a háziorvost!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 18., 03:10; Megválaszolva: 2011. január 18., 13:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: