• Székelési probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. úr! A panaszom a következő széklet ürítéskor néha egy kicsit fáj és néha egy kicsit vérzik is a székleten nem látszik semmi max a papiron egy kicsit vagy néha úgy napközben olyan kényelmetlen minta csípne vagy viszkedne vagy bökne valami nem tom eldönteni! Mire gondolja aranyér vagy komolyabb? Köszönöm válaszát

        Dr. Boros Miklós válasza a székelés témában

        Tisztelt Kérdező! Ez inkább végbélrepedésre jellegzetes. Minden széklet után vegyen ülőfürdőt és alkalmazzon aranyér elleni kenőcsöt rendszeresen. Egyen több növényi rostot és igyon elég folyadékot. Lehetőleg legyen minden nap és normál állagú széklete. Amennyiben nem javul 7-10 nap alatt keressen fel sebészeti szakrendelést, fizikális vizsgálat szükséges.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 17., 21:40; Megválaszolva: 2011. január 21., 09:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: