• Mitől lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor ÚR/Nő! Az én problémám az lenne, hogy már pár hete azt érzem hogy állandó hányingerem van, és esténként nyomást érzek a gyomorszájnál.... nem tudom mitől lehet. talán a túl sok idegesség? Azt szeretném még kérdezni hogy lehet e köze ahhoz hogy én tavaly hónapokig pépes ételeken éltem, tehát sokáig nem ettem szilárd ételt, és most kb. 2-3hónapja normálisan eszek, hirtelen sokat is, .ugyanis néha éhségfájdalmam is van és úgy érzem muszáj ennem mert különben rosszul leszek. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a emésztési panasz témában

        Kedves Hölgyem! A panasz oka lehet rendszeretelen étkezés, kapkodó étkezés, tea, kávé, alkohol, nehéz ételek fogyasztása, a stressz, stb. Érdemes arra odafigyelnie, hogy naponta ötször egyen keveset, jó alaposan rágja meg az ételet, könnyű-vegyes legyen az étrend, kerülje a stresszt. Ha ezek nem vezetnek eredményre, gasztroenterológiai kivizsgálás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 13., 11:41; Megválaszolva: 2011. január 15., 13:29

      • Kérdések és válaszok a témakörben: