• Véreset hánytam.

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        üdvözlöm. érdeklődni szeretnék azután, hogy egyik délután kicsit sokat ettem... és megfájdult a gyomrom... (persze csak az a természetes fájdalom mikor valaki sokat eszik ) és én nagyon nem akartam ezt az érzést, mert ráadásul mennem kellet Táncolni is. és meghányattam magam. persze nem vagyok Bulimiás mert ezelőtt még sose csináltam és attól tartok nem is fogom. mivel kicsit túlzásba vittem... ráerőltettem és kis gyomorsav mellé a hányásom mintha véres lett volna. ( próbáltam visszagondolkozni hogy valami olyat ehettem volna ami befogta... de semmi pirosat nem ettem előtte.így hát gondolom véres volt... kérdésem az lenne , hogy: Ha tényleg véreset hánytam az mitől lehetséges? és mivel először fordul elő veszélyes e számomra vagy csak mindössze annyi lehet hogy kicsit megsértettem az erőlködéssel a gyomrom? ja igen és 18 éves vagyok, ha ez számítana valamit. Válaszát várom és köszönöm :)

        Dr. Plósz János válasza a véres hányás témában

        Az eröltetett hányás okozhat nyálkahártya-berepedést, mely nem túl nagymértékű és ismétlődésre nem hajlamos vérzést okozhat. Ha a panasz nem ismétlődik, ne aggódjon.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2011. január 12., 22:53; Megválaszolva: 2011. január 14., 12:28

      • Kérdések és válaszok a témakörben: