• Hasi fájdalmak vakbélműtét után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor úr/Doktornő! Egy hónapja kivették a vakbelem,vakbélgyulladás gyanújával,mivel az UH nem mutatta ki.Később igazolta a szövettan,hogy gyulladt volt.3-4 napja ugyanúgy a jobb alhasban fájdalmat éreztem,ami azóta is tart.Ugyanolyan fájdalom,mint volt (szúró érzés).A sebészetről átküldtek a belgyógyászatra,gasztroenterológiára,ahol nem csináltak semmit.Az orvos azt mondta,hogy nem szabadna fájnia.Valamitől mégis fáj,de ő nem tudja mi lehet.Vért is vettek,amiben szintén nem találtak semmit.Felírtak egy Klion nevű gyógyszert,azt 5 napig szedtem,de egyre jobban fáj a hasam.Mi bajom lehet?Mitől fáj még mindig ennyire a hasam? Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Egy műtét felboríthatja a gyomor-bél rendszer működését. A javaslatom a puffasztó ételek, egyszerű szénhidrátok, péksütemények kerülése. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Alkohol- és dohányzási tilalom. Ne fogyasszon szénsavas italokat. Fogyasszon bőven folyadékot (szénsavmentes ásványvíz, tea). Amennyiben nem javul vissza kell menni a gasztroenterológiára.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2011. január 12., 11:23; Megválaszolva: 2011. január 14., 10:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: