• Hasmenés evés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Azzal a problémával fordulok Önhöz,hogy már kb. 2 hónapja hasmenéses tüneteim vannak! Az egész úgy kezdődött,hogy lebetegedtem és a gyógyszeres kezelés után hasmenésem volt ...gondoltam az antibiotikum miatt a gyomrom kikészült!! Ez pár hétig nem is múlt el..hol rosszabb volt,hol jobb! De a székletem állaga is megvátozott!! Aztán gondoltam csak ideges vagyok vagy ilyesmi...és ez miatt lehet...elkezdtem szedni b-vitamin komplexet...mivel az étvágyam is kisebb lett,mint anno!:( Ettől ismét 1 hétig jól lettem(vagyis azt hittem) aztán megint hasmenés....és elég nagy tömeg (nem vizes..csak néha) amikor visszatért pár napra a székletem állaga,akkor is elég nagy tömegűt produkáltam mindig!!!Mintha semmi nem maradt vna bennem! A hasmenések úgy kezdődne,hogy az alhasam..(nagyon lent) elkezd erőssen mozgolódni..és szinte nem is fáj semmim,de irány a wc! A hajam is nagyon elkezdett hullni...és megint nagyon meg vagyok fázva! Volt,hogy eléggé fájt 3 napig a bal oldalam(olyan petefészek körül) el is mentem ultrahangra...csináltak hasi ultrahangot is..de csak egy kisebb vesekövet találtak! Olyan mintha nem is a hasam fájna,hanem vmi nőgyógyászati betegségem lenne,mert nagyon lent van mozgolódás...(bár már azt sem tudom mi ez):(( Nagyon el vagyok keseredve,mert lefogytam ez idő alatt 4kg-ot....és így is nagyon sovány voltam!!!most meg...:(( Eléggé zavar ez a dolog már,mert így dolgozni is nehéz...meg már az étvágyam se a régi...lehet azét,mert már enni sem merek...!!! Soha nem volt semmi bajom a székletemmel...meg semmi!!! Csak most! Már nem tudok kihez fordulni,annyit olvastam ezekről a tünetekről! Szeretném mielőbbi válaszát...mitévő legyek...és bocsánat a hosszú levélért..! Köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Gasztroneterológiai kivizsgálás indokolt, a hasmenés hátterében kórokozó, tejcukor-érzékenység, irritábilis bél szindróma, stb. állhat Addig is egy probiotikum-kúra és tejtermékek kerülése lenne javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 06., 18:35; Megválaszolva: 2011. január 08., 21:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó