• Lisztérzékenyeknek jár-e kedvezmény?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kérdésem az lenne, hogy lisztérzékenyeknek járnak-e valamilyen kedvezmények( adókedvezmény, utazási,stb ) ? Már sok helyen érdeklődtem, de nem kaptam kielégítő választ.

        Dr. Plósz János válasza a lisztérzékenység témában

        Igen, a coeliakia súlyos fogyatékosságnak minősül, így a betegek számára adókedvezmény jár. Emelett emelt családi pótlék illetve meghosszabbított GYES volt igénybe vehető. Azt viszont még nem tudok, hogy most januártól hogyan változtak a jogszabályok, de az adókedvezmény biztosan maradt.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 06., 13:15; Megválaszolva: 2011. január 08., 12:27

        Tudjon meg többet: lisztérzékenység
      • Kérdések és válaszok a témakörben: