• Bal alhasi szúró fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktronő/Úr! A páromnak pár hete nem folyamatosan, de visszatérően szúr a hasa bal oldalon a medencecsont körüli részen. Mostanára már a jobb oldalán is szúrkál, van amikor erősebben van amikor egyátalán nem. Mára a fájdalom már a derekánál is jelentkezett. Sajnos nagyon sokat dolgozik, ezért nem nagyon tud orvoshoz menni, de szeretném, ha tudnának valamit mondani mi lehet ez? Hová forduljunk? Köszönöm előre is válaszukat.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés a fizikai kímélet, rendszeres étkezés és probiotikus kúra, bő folyadékfogyasztás. Figyelje meg a vizeletét, lát-e színében eltérést. Amenniyben ezek ellenére sem javul keresse fel háziorvosát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2011. január 05., 13:09; Megválaszolva: 2011. január 07., 17:23

        Tudjon meg többet: hasi fájdalom

        Ezt olvasta már?

      • Kérdések és válaszok a témakörben: