• Széklet probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor/Doktornő! Kb.fél éve voltam végbél tükrözésen nyálkás széklet miatt ahol hálistennek nem találtak semmi nagy bajt. Az utóbbi időben észre veszem néha a székelés után,hogy apró kb.1mm-es pöttyök vannak a wc papíromon ami élénk piros és néha nagyon sötét szinte fekete.Nem vagyok benne biztos hogy vér,mert annyira sötét és aprók hogy nem látom jól. Ha ennyire aprók,ez is lehet vér vagy esetleg csak olyat ettem ami igy távozik? És ha igen,mi lehet az oka? ELőre is kiöszönöm válaszát!

        Dr. Boros Miklós válasza a véres széklet témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben az elfogyasztott étel nem indokolja az eltéréseket keresse fel háziorvosát. A fájdalom nélküli friss vér ürítése nagyon ritka ebben az életkorban. Oka leggyakrabban aranyér, vagy végbélrepedés. Alkalmazzon probiotikus kúrát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. december 29., 09:38; Megválaszolva: 2010. december 30., 13:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: