• Hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Páromnak kb. 2 hete a köldök alatt, illetve jobb oldalon fáj a hasa. Eleinte székrekedése, illetve kevés széklete volt, valamint bélmozgást sem tapasztalt. Vettünk Lactiv kapszulát, melytől a székrekedés megoldódott. 3 napja szedi a kapszulát, azóta a hasi fájdalom is csökkent, de még mindig szokott fájni neki. A fájdalom jobban evés után, illetve este szokott jelentkezni. A reggeli órákban szinte nem is érzi. Kérem szíveskedjék válaszolni, hogy mitől lehet ez? Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! További Lactiv szedés, bő folyadék, sok rost, rendszeres testmozgás javasolt, mellette kímélő diéta, a csípős-fűszeres ételek kerülése javasolt. Dohányzási tilalom! Ha néhány hét alatt nem javul, gasztroenterológiai kivizsgálás szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 27., 11:10; Megválaszolva: 2010. december 28., 17:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: