• Jobb oldalamba szúródik

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        jo napot azal a kérdésel földülok önhoz hogy 4 honapja vetem észre hogy a jobb oldalamba szúro fájdalmat érzek de nem tom mitol van ez de héha szoktam inni alkoholt és gondolom hogy a májam mal vanbaj szeretném kikérni a véleményét de nem vok alkololista ezt hozátezem doktornö elöreis köszönönöm kéz csokom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! Emésztőszervi, mozgásszervi eredetű is lehet a probléma. Ha mozgással, testedzéssel függ össze a panasz, inkább mozgásszervi eredet valószínűbb. Ha nem, akkor is próbáljon meg helyesen étkezni, sok folyadékot, rostot fogyasztani, kímélő ételeket fogyasztani, probiotikum-kúrát tartani, májkímélet, zsíros, fűszeres ételek kerülése, óvatos, rendszeres testmozgás. Ha így is panaszos, háziorvosát keresse fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 21., 06:27; Megválaszolva: 2010. december 22., 11:46

      • Kérdések és válaszok a témakörben: