• Aranyér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt hölgyem\uram!székletem után a papir többször véres volt és ha sokáig kell ülni vécézés után az ülés is fáj! észre vettem hogy dudor nőtt a végbelemnél! az orvosoktól félek! :( ezért orvoshoz elmnni nem szeretnék csak végső esetben de azt szertném kérdezni hogy estleg házilag nem lehetne ezt helyre hozni??? olvastam hogy kamillás borogatás segit! ezek segitenek vagy csak mese az egész?ha igen mivel segithetnék magamon??? Megvagyok ilyedve!! :( kérem segítsen! köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a aranyér témában

        Kedves Kérdező! A kis dudor lehet aranyér, de pontosat csak vizsgálat után lehetne mondani. Használjon aranyér kenőcsöt, figyeljen oda a fokozott intim higiéniára, a széklet normál állagára, fogyasszon bő folyadékot. Ha bemegy valamelyik patikába, többféle aranyér-kenőcsöt fognak tudni javasolni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 16., 20:17; Megválaszolva: 2010. december 21., 13:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: