• Mitől fáj a gyomrom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        állandóan olyan erősen fáj a gyomrom napokon keresztűl hogy elviselhetetlen de utána egy időre megszűnik.Elég sokat van úgy hogy reggel a székletem alig tudom visszatartani.Voltam már minden évben gyomortükrözésen sőt az idén még végbél tükrözésen is de nem találtak semmit.Mi lehet ez az egész mert nagyon idegesítő

        Dr. Boros Miklós válasza a gyomorfájás témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek típusosak a funkcionális bélbetegségekben. Javaslom, hogy legyen meg a napi 5 étkezés, a reggeli sohasem maradjon ki. Fogyasszon több növényi rostot és elég folyadékot. Alkalmazzon probiotikus kúrát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot és péksüteményeket. Alkohol- és dohányzási tilalom. Mozogjon minden nap legalább fél órát és sajátítson el stressz kezelési technikát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. december 10., 18:12; Megválaszolva: 2010. december 13., 14:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: