• Tejérzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő/Doktor úr! legyenek szívesek segíteni számomra. Tejérzékeny vagyok és szeretném megtudni hogy mi azok a tejalapú élelmiszerek melyeket nyugodtan fogyaszthatok (sajt turó stb..) esetleg lenne erről valamilyen lista? nagyon köszönöm üdv, Judit

        WEBBeteg szakértő válasza a tejérzékenység témában

        Kedves Judit!

        A tejtermékek közül a speciális módszerekkel előállított
        laktózmentes tejet, kemény sajtokat (ementáli, parmezán, cheddar,
        gouda) valamint a penészes sajtokat ( camember, brie, gorgonzola,
        rokfort) laktóz-intolerancia esetén is fogyaszthatják a betegek. A következő linken egy terméklistát is talál:

        http://www.edenkert.hu/cikkek/elet-mod/tejcukor-laktozmentes-tejtermek-lista/

        Üdvözlettel: Dr. Plósz János  gastroenterológus

         


        WEBBeteg szerkesztőség
        Orvos

         WEBBeteg Szerkesztőség
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2008-06-23 08:38:31; Megválaszolva: 2008. június 23., 08:38

        Tudjon meg többet: tejérzékenység
      • Kérdések és válaszok a témakörben: