• Komoly betegseg?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Ur/no! Kb fel eve eros hasi fajdalmaim es jobb bordaiv alatti fajdalmaim lettek. Dietaztam es masfel honap mulva amikor orvoshoz fordultam mar jobban voltam. A gyomorfekely kizarasa celjabol gyomortukrozest vegeztek. Fekelyt nem talaltak, a Vateri papillam volt lencse nagysagu helyett ujbegynyi es bedomborodott.Az ultrahangos vizsgalatom negativ lett,epetagulat nem volt,epeelfolyas zavartalan. Vereredmeny negativ.ERCP-t akartak vegezni,amihez nem jarultam hozza.Ennek mar 4 honapja,Hatfajasom azota sem szunt meg,kulonosen hirtelen forgo mozdulatoknal faj. Nem viszketek kulonosebben,nem vagyok sargabb sem, lazam sem volt az elmult fel evben. A kerdesem a kovetkezo lenne: lehetseges hogy valami komolyabb a bajom,amiert az epecso gyulladas nem mulik? Ha vereredmeny negativ volt,megis lehet ez hegesedo epecsatorna gyulladas vagy tumor vagy ilyesmi? Nem tudom miert nem mulik el a fajdalom? Koszonom valaszat!

        Dr. Boros Miklós válasza a emésztési panasz témában

        Tisztelt Kérdező! A kérdésében leírt betegségek mindegyikében lenne laboreltérés. Negatív ultrahang és labor után nem valószínű, hogy az epeutak állnak a panasz hátterében. Vezessen étkezési naplót és alkalmazzon probiotikus kúrát. Csökkentse az egyszerű szénhidrát mennyiségét és alkohol-, valamint dohányzási tilalom.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 30., 17:11; Megválaszolva: 2010. december 03., 20:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: