• Máj-gond, elégtelenség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Kérdésem az lenne önök felé, hogy 1-2 napja jelentkezett nálam az étvágytalanság, illetve a hányinger. Enni eszek valamennyicskét de régebben sokkal többet ettem. Fogyni fogytam bár nem mindennap mérem magamat. Illetve a szemem sarka sárgás, bár ez már régóta ilyen nálam. Mi lehet a gondom? szimpla fertőzés, vagy vírus? Őn mit javasol?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a emésztési panasz témában

        Kedves Kérdező! Korai lenne még kétségbe esni a panaszok miatt.1-2 napos panaszok oka lehet vírusfertőzés vagy akár stressz. Diétázzon, fogyasszon bőven folyadékot. Ha nem javul magától, rutin labor és fizikális vizsgálat javasolt a háziorvosnál.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 29., 11:22; Megválaszolva: 2010. november 30., 21:27

      • Kérdések és válaszok a témakörben: