• Végbélrák

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Rendkívül érdekes tüneteim vannak, viszont egyből nem merek elmenni vele orvoshoz. Visszatérő ez a dolog mégpedig az hogy egyre ritkábban van székletem, de akkor is erős vérzés, és fájdalom tapasztalható.Az alhasi fájdalmaimról nem is beszélve...a menstruáció közbeni görcsökhöz tudnám hasonlítani. 9 hónapja vagyok együtt a barátommal, de nem volt anális együttlétünk..... Mi lehet ez????Kezdek nagyon félni mivel a tüneteim alapján végbélrákra gyanakszom... Válaszát mihamarabb várom...

        Dr. Csuth Ágnes válasza a véres széklet témában

        Kedves Kérdező! Gyulladásos bélbetegség, végbél-repedés, aranyér is okozhatja. A daganat ebben az életkorban ritka, de nem zárható ki. Feltétlenül keressen fel gasztroenterológust!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 28., 12:56; Megválaszolva: 2010. november 30., 15:31

      • Kérdések és válaszok a témakörben: