• Elmenjek orvoshoz???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktornő/doktorúr! Idén nyaralás alatt egy átmulatott éjszaka után nagyon csúnya hasmenésem volt, ami nagyon csípett, majd késobb egy-két nyelet víz is azonnal távozott belolem, de szinte víz formában, délután sokszor hánytam, szinte csillapíthatatlan volt, csak a hasmenés és hányás elleni gyógyszerektol lettem jobban. és azóta bármikor kimegyunk bulizni a barátaimmal (kb. 1-2 hónapban 1x ) mindig ugyanígy végzem, pedig odafigyelek és nem iszom sokat. Tudom milyen másnaposnak lenni, de ez teljesen más. Valami baj lehet a gyomrommal?? Menjek el orvoshoz??? vagy ezek után ne merjek meginni 1-2 pohár bort sem?

        Dr. Boros Miklós válasza a hasmenés témában

        Tisztelt Kérdező4 Fiygeljen oda, hogy bulik előtt megfelelően étkezzen és alkalmazzon pro- és prebiotikus kúrát. Amennyiben ez nem hasznéál kerülje az alkolholt és vizsgáltassa ki magát.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 26., 10:27; Megválaszolva: 2010. november 30., 21:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: