• CT vizsgálat

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! ismételten volt hasi CT vizsgálatom az előzőekben már a vastagbélnél megvasdagodást írtak. Január hónapra kaptam időpontot vastagbél tükrözésre. Most a CT eredmény szerint Pathológiás méretű nyirokcsomó, kóros bélfal megvastagodás, szabad hasi folyadék nincsen véleményt írtak. A bal ovarium vetületében 5 cm-es szeptált cystosus képletet figyeltek meg. Illetve a pajzsmirigy jobb lebenyéven 6 mm-es hypodenz góc van. Szeretném ismételten kérni a véleményét, hogy a fenti leletek mit jelentenek.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi CT témában

        Tisztelt Kérdező! A vastagbélen semmilyen eltérés és figyelemfelhívó jel nincs. A petefészekben lévő 5 cm-es cysta miatt lássa nőgyógyászati szakrendelés. A 6 mm-es hypodenz góc miatt legyen pajzsmirigyfunkciós vizsgálat. Aggodalomra semmi ok.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. november 23., 10:26; Megválaszolva: 2010. november 29., 11:18

      • Kérdések és válaszok a témakörben: