• Emésztőrendszeri probléma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T.Szakértők! Másfél hónapja fáj a hátam, meg a gyomrom és görcsöl a hasam. Reggelente előfordul hányinger ,émelygés van mikor hasmenés is. A körzetim írt fel tablettát de nem használ mert a fájdalom nem szűnik és ülni meg feküdni nagyon rossz a hátfájdalom miatt.Gyógy:Pantacid Flux 40mg utánna Esomeprazol 40mg . Kb 2-3 éve volt tükrözésem szedtem már gyógyszert gyomorsav miatt fél évig. Köszönöm

        Dr. Plósz János válasza a emésztési panasz témában

        Ha panaszai a savcsökkentőkre nem szűntek, valószínűleg ez a betegségköt kizárható, így marad inkább az epeuti vagy hasnyálmirigy-betegség lehetősége. A panaszok hosszas fennállására való tekintettel mindenképp további vizsgálatok szükségesek (legalább labor, hasi UH).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010. november 19., 09:27; Megválaszolva: 2010. november 21., 16:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: