• Széklet problémák reggel

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Már jó pár hónapja minden reggel a székletürítésekkor nagyon laza,krémes a székletem. Ébredés után 2-3 szor kell wc-re mennem. Szinte már nem is emlékszem mikor volt utoljára "normális" alaku az eredmény. Felkeresem-e problémámmal az orvosom? Köszönettel:

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! A napi 3-szori laza széklet hasmenésnek tekintendő, kivizsgálást igényel. Oka sokféle lehet, például fertőző ágens, irritábilis bél szindróma, lisztérzékenység, tejcukor-érzékenység, stb. Először háziorvosát keresse fel.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 18., 11:15; Megválaszolva: 2010. november 20., 17:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: