• Felfázásos tünetek és alhasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr / Doktor Nő! 21 éves férfi vagyok, az elmúlt héten felfázásos tüneteim voltak, melyekre a ciplox 500mg nevű gyógyszert kaptam. A felfázás elmúlt, de a felfázás közben voltak bal alhasi fájdalmaim, melyek még mindig fennállnak. A fájdalom heves, szúrós érzés. Bizonyos mozdulatokra, nyomásra, székelési és vizelési ingerre valamint székelés és vizelés közben különösen erősek. A hasamat enyhén puffadnak érzem, székletem szivacsos, nyálkás, mennyisége és gyakorisága normális, vizeletem normális, étvágyam jó, hányingerem nincs, lázam nincs. Kb. 1 hónapja voltam vérvételen, minden normális volt. Mi lehet a bajom? Szükséges-e orvoshoz fordulnom? Válaszát és segítségét előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a Hasi panasz témában

        Tisztelt Kérdező! Az első lépés a bő folyadékfogyasztás, valamint pro- és prebiotikus kúra. Kerülje a szénsavas italokat, egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket. A leírt tünet belefér még egy húgyúti fertőzésbe. Amennyiben a fenti változtatások mellett is még 7-10 nap múlva panaszos keresse fel háziorvosát.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. november 18., 05:29; Megválaszolva: 2010. november 22., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: