• Hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Dr. 6-ik napja hasmenesem van (elotte sohasem volt ilyen problemam) laz nelkul, gorcsokkel, , hanyinger nelkul. csak rizst, fott krumplit, piritost eszem, teakat iszom(kamilla borsmenta fekete tea) eloszor bolust szedtem de az nem segitett, most immodiumot szedek masodik napja de meg nem mult el a hasmenes es a puffadas, csak kicsit kevesebbszer kell , (osszesen 4 db-ot szedtem be eddig) tegnap du -tol ma hajnalig nem volt hasmenes , azt hittem hogy mar vege van de most ujra kezdodott. . mit tegyek ? szedjem meg az immodiumot par napig? teljesen egeszseges vagyok, antibiotikumot talan 10 eve szedtem utoljara, talan most is az kellene? valaszat elore is koszonom udvozlettel eva

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Éva! Széklettenyésztés szükséges. Orális rehidráló folyadékot igyon még az alkalmazott kezelés mellé, széntabletta is javasolt. A háziorvost keresse fel.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. november 17., 09:17; Megválaszolva: 2010. november 19., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: