• Aranyér?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/ Doktorasszony, Körülbelül 2 évig szenvedtem visszatérő végbélrepedéssel, amit végül a krémezés elmulasztott. Időnként azonban még mindig érzékeny a végbelem környékén, főleg székelés után. Továbbá vízszerű folyás figyelhető meg a végbelemből, főleg a székeléseket megelőzően. Azonban van, amikor elmúlnak a tünetek, és nem tapasztalok semmit sem. A kérdésem az lenne, hogy mi lehet ez? Aranyér 19 évesen? Rendesen táplálkozok, és rendszeresen sporolok, úgyhogy ez volt az utolsó, amire gondoltam volna. Orvoshoz azért nem mentem eddig, mert nagyon félek a vizsgálattól. Válaszát előre is köszönöm!!

        Dr. Bánfalvy Péter válasza a végbél, váladék témában

        Kedves Hölgyem! A végbélrepedésről többet honlapomon a www.aranyeresség.hu oldalon talál. A folyás inkább gyulladás miatt alakulhatott ki, ez vagy a repedéstől vagy bélgyulladástól vagy fertőzéstől szokott lenni. Ennek eldöntésére érdemes lenne szakemberhez fordulnia, mivel más-más kezelést kívánnak.


        Dr. Bánfalvy Péter
        proktológus

        Dr. Bánfalvy Péter

        Kérdés: 2010. november 15., 13:24; Megválaszolva: 2010. november 23., 10:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: