• Magas lett a GGT értékem mit tegyek??

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2009 szeptemberében teljesen eltávolították a pajzsmirigyem,azóta letrox tabl napi 150 mikrogrammot szedek, a napokban voltam labor vizsgálaton, a ggt: 70 -es lett ,úgy tudom 45-ig normális, nem iszom alkoholt és nem dohányzom, napi egy kávét fogyasztok , nem eszek fűszeres ételeket és csak nagyon indokolt esetekben veszek be fájdalomcsillapítót is.Szükségem van e további vizsgálatokra és ha igen akkor mire? Mit tegyek hogy csökkenjen a ggt szintem? A többi májfunkciós eredményem normális és egyéb eltérés nincs a többi eredményben sem. Előre is köszönöm válaszát!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a magas ggt témában

        Kedves Hölgyem! Májkímélő diéta, továbbra is alkoholtilalom javasolt. Kontrolláltassa 6 hét múlva.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 28., 09:35; Megválaszolva: 2010. október 31., 19:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: