• Szorulás?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        tisztelt Plosz János doktor ur!szinte minden nap van székletem,néha 2 naponta!az állaga vastag,az elején bogyos,a többi egyben van/nem száraz/!a kérdésem az lenne hogy ez szorulás v székrekedés?igényel e orvosi vizsgálatot?/van amikor normál a széklet állaga/,de mostanában inkább a vastagabb a jellemző!flavon maxot szedek immunerősités céljábol/gyümölcsös jam szerü,fekete gyümölcsökböl/ennek lehet hozzá köze?köszönettel:Sylke

        Dr. Plósz János válasza a széklet témában

        A szorulás és a székrekedés szinoníma. Problémát (nem betegséget) akkor jelent Önnek, ha a székelés jelentős erölködést igényel. Ha ez nem áll fenn, ninvs semmi probléma. A bővebb folyadékbevitel és a rendszeres intenzív testmozgás segíthet abban, hogy még könnyebben menjen a székelés folyamata.


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010. október 28., 09:26; Megválaszolva: 2010. november 01., 07:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: