• Hasmenés meleg ételtől naponta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlom Doktor ur/ Doktor no! Lassan 1 hete tarto hasmenesem van. Altalaban munkahelyen 2x taplalkozok utana itthon 1x. A munkahelyen szinte mindig szendvicset eszek. Itt meg nem tortenik semmi problema. Otthon viszont meleg etel utan szinte rogton vagy kozben ram jon a hasmenes. Nem tudom mi lehet az oka? Orvoshoz meg nem fordultam es nem is szeretnek addig amig nem derul ki hogy valami komoly. Fajdalmaim nincsenek. A szekletem szerintem nem veres bar, ha az lenne gondolom eszre vennem. Napi 1x fordul elo a hasmenes ez a napi 1x szekletem van.. Mit tanacsol mit tegyek? Udvozlettel Peter!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasmenés témában

        Panasza megfelelhet irritabilis bél szindrómának. Ezen kórkép esetében vizsgálatainkkal szervi eltérést igazolni nem tudunk, a panaszt a bélmotilitás vagy a bél beidegzésénel eltérése okozza. Javaslom egyen gyakrabban, nyugodt körülmények között, egyszerre kevesebbet. Mozogjon rendszeresen, intenzíven, kezelje megfelelően a napi stresszt. Pre- és probiotikumok használata hozzájárulhat a panaszok megszűnéséhez (Progastro825).


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 27., 03:26; Megválaszolva: 2010. október 27., 16:57

      • Kérdések és válaszok a témakörben: