• Hurutos széklet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! 4 hónapos, csak anyatejjel táplált kisfiam széklete néhány napja habossá, nyálkássá vált. A védőnő látta, azt mondta, hogy kissé hurutos a széklet. Normaflore helyrehozhatja a bajt? tisztelettel köszönöm válaszát

        Dr. Balogh Andrea válasza a hurutos széklet témában

        Kedves Kérdező! Ha a habos széklet oka tényleg az, hogy a kisfiának van egy kis orrfolyása, megfázása és a lenyelt váladék okozza a széklet habosságát, akkor a kicsi hurutosságát kell elsősorban rendezni, a Normaflore minden esetre nem árthat. Ha azonban a kicsi nem hurutos, akkor lehet egy enyhe bélfertőzése, azon is segíthet a Normaflore, ha azonban nem javít a helyzeten akkor forduljanak háziorvosukhoz, szükség esetén széklettenyésztés küldés végett. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. október 19., 13:19; Megválaszolva: 2010. október 20., 18:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: