• Proktológia

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Válaszoló! A párom (32 éves),jó fizikumú ember.Már kb. 1 éve azt tapasztalta,hogy székletürítésnél friss piros vér jön a széklettel.Elmondása szerint ez nem fordult elő gyakran,mostanában sűrűsödött.Külföldön dolgozik és hónap végén jön haza és mondtam,hogy egyből orvoshoz fogunk fordulni.Megijedtem nagyon.Az lenne a kérdésem,hogy mi állhat a háttérben.Kint megnézték,de az orvos azt mondta,hogy nem észlel aranyeret a végbélnél.Akkor ez lehet belső aranyér vagy rosszra kell gondolnunk?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a végbél, vérzés témában

        Kedves kérdező! Belső aranyér, végbélrepedés, gyulladás, de akár rosszindulatú folyamat is lehet, tehát mindenképp indokolt a kivizsgálás.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 16., 18:29; Megválaszolva: 2010. október 19., 11:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: