• Lágyéktáji fájdalmak férfiaknál

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        T. Dr.ur/nö ,a férjemnek napok ota fájdalmai vannak a bal oldalon ,csipö csont és lágyek rész között.Nem tudom mire gondoljak,mert tudomásom szerint a vakbél a jobb oldalon fáj.Gondoltam a májra is deaz fenneb van és szintén a jobb oldalon.Széklete napi rendszerességel,szokásos.Lázza nincs.Gyakran puffadt a hasa .Szeretném kérni a segitségét,mire gondoljak ,mennyire suljos az állapota?A munkája miatt nem tud menni orvoshoz és én félek hogy nehogy valami sulyos probléma legyen.Nagyon köszönöm elöre is a tájékoztatást.Üdvözlettel,Margit.

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben mozgáskor fáj a csípőízület lehet a fájdalom kiindulópontja. Egyéb esetekben elsősorban a vastagbél lehet az ok. Első lépésként bő folyadékfogyasztás, több növényi rost fogyasztása, kerülni kell a szénsavas és cukrozott italokat, alkoholt. Tartson pro- és prebiotikus kúrát. Ha a hasi panaszok nem javulnak fel kell keresni a háziorvost. Székelt problémák esetén ne halogassák az orvoshoz fordulást.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. október 15., 00:00; Megválaszolva: 2010. október 19., 11:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: