• Kálium-R tabletta

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hosszú évek óta szedek többek között Kálium-R tablettát. Gyüjteményem van már a székletben kiürült tablettákból, amik, nagysá- guk alapján, csak a fenti tabletta maradékai lehetnek, ami első pillanatra hülyeségnek hangzik (vegyész és gyógy- szerész vagyok). Orvosom, proktológusom nem tud mit mondani fenti problémámra. Hogyan tudnék tovább haladni ebben a kérdésben??? Várom mielőbbi szíves válaszát, üdvözlet- tel Dr.Kocsis György ([email protected]).

        Dr. Plósz János válasza a emésztési panasz témában

        Nem butaság, tényleg a kálim-tabletta héjszerkezetét láthatja a székletben (igazán nem vagyok otthon a gyógyszer retard formáinak kiszerelésében, de vastagbélvizsgálat során magam is találkoztam vele).


        Dr. Plósz János
        belgyógyász, gasztroenterológus Tőle szeretnék kérdezni

        Dr. Plósz János

        Kérdés: 2010. október 06., 17:18; Megválaszolva: 2010. október 07., 20:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: