• Emésztési zavar?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! 2 éve emésztési problémáim vannak. Szinte minden nap az esti órákban felpuffadok, már társaságba sem merek elmenni olyannyira kellemetlen.. Próbáltam az étrendem változtatásával segíteni a problémán, de semmi hatása. A nyelvemen fehér lepedék van, ami lemoshatatlan. A hajam erősen hullik, egyes helyeken észrevehetően ritkult. A mandulámból folyamatosan detrius ürül és csak egyre több. Orvosnál voltam, a vérképem jó. Egészségesen élek, rendszeresen mozgok, sportolok. Kérem, segítsen tanácsával. Tisztelettel!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a haspuffadás témában

        A mandulaműtétet nem javasolták még? Ez gócként funkcionálva okozhatja a hajhullást. Valamilyen emésztőszervi ok állhat a nyelvlepedékesség és a puffadás hátterében, ha az étrend rendezése nem segített. Megpróbálkozhat még egy olyan kúrával, ahol probiotikumot fogyaszt, kerüli az egyszerű cukrokat, természetes élelmiszereket fogyaszt, ha 3-4 hét alatt így sem rendeződik, akkor gasztroenterológus felkeresése szükséges.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 23., 21:16; Megválaszolva: 2010. szeptember 24., 11:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: