• Aggódás72

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktronő/úr! a következő kérdéseim lennének. 1,Mi okozhat hasmenésnél bő vér távozást? -Magyarázat a tünethez:Sajnos tegnap éjjel hasmenésem volt ami barnás színű volt és mikor végeztem észrevettem,hogy elég sok vér van a széklet körül ami sötét szinű volt nagyon.Ilyen előtte sose fordult még elő.Bár hetek óta fáj a gyomrom(reflux betegségem van),ha hideget eszek vagy gyümölcsöt akkor semmi bajom de ha meleg ételt eszek rögtön begörcsölök és wc-re kell mennem.Mostanában egyre többször van az,hogy hol kemény hol híg a székletem.ha kemény akkor fekete és bűzős szokott lenni.Hozzá kell még tennem azt is az utóbbi 1 évben 18 kg fogytam,mert éppen a válásom kellős közepén vagyok,tehát az idegállapotom se a legjobb. 2,mitől fáj a jobb talpamnál a külső lábélem? -Jó pár hónapja már,hogy fáj a jobb lábam,pontosabban a lábfejem külső éle és ezáltal az egész lábfejem és a bokám is már.már aludni se nagyon tudok most már tőle és nem tudom mi okozza a fájdalmat. Előre is köszönöm a segítséget és a gyors választ.És persze a megfelelő orvos ajánlást is megköszönöm,hogy ezekkel a betegségekkel hová forduljak.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés, talpfájdalom témában

        Kedves Hölgyem! Első körben mindkét panasszal a háziorvoshoz forduljon, ő tud adni beutalót kivizsgálásokra. a véres hasmenés azonnal kivizsgálást igényel, oka lehet fertőzés, gyulladásos bélbetegség és sajnos daganat is okoz ilyet, alapos kivizsgálással tisztázható az oka. A talpfájdalom oka lehet statikai hiba, rossz lábbeli viselése, a kisízületek vagy a kötőszövet gyulladása, ortopédián fogják kivizsgálással tisztázni az okát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 08., 14:03; Megválaszolva: 2010. szeptember 09., 11:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: