• Végbéldaganat gyanú

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktor úr! Körülbelül 10 éve szenvedek székletszorulásban.2003-ban volt negative colonoscópiai vizsgálatom,a székletszorulásom azóta is fennáll de az utóbbi időben rosszabbodott az állapotom.A házi orvosom javaslatára phenolphthaleini gyógyszert szedek(1x1-et).Bár mostmár a székletem lágy, de ürítése változatlanul nagyon nehéz! kérem javaslatát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a végbélrák témában

        Kedves Uram! A székelési probléma miatt legalább egy végbéltükrözés mindenképp indokolt lenne, ebből kiderül, hogy a végbélben van-e bármilyen elváltozás, mely a panaszt okozza.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 27., 20:11; Megválaszolva: 2010. augusztus 30., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: