• Epe műtát után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr! A kerdesem a kov 3eve kivettek a teljes epeholyagomat.Azota megint felhizttam 15 kilot es megint elkezdett az oldalam fajni.Lehet vmi nagyobb gond?vagy csak kezdjek dietazni? Koszonom Anett

        Dr. Boros Miklós válasza a epeműtét témában

        Tisztelt Kérdező! Első lépés a diéta, mivel önmagában a testsúly növekedése is tud hasonló panaszokat okozni. Amennyiben a diéta és fogyás mellett is vakk panaszok egy májfunkciós vizsgálat indokolt.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 25., 03:18; Megválaszolva: 2010. augusztus 31., 21:31

        Tudjon meg többet: epeműtét
      • Kérdések és válaszok a témakörben: