• Mitől......

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Antidepresszánsokat szedek azóta híztam. De mostanában, olyan a hasam, mintha egy nagy teknőt raktam volna rá. Emésztésem, bélmüködésem jó.Semmi panaszom nincs ilyen téren. Nem vagyok vékony de a hasam aránytalanul nagyon-nagy. Nem tudom mitől lehet ez??????? Terhes sem vagyok. Akkor mitől lehet ez a gyógyszereimtől??????? Elég sok gyógyszerem van amit szednem kell, sajnos. Nem tudom. Kérem ha tud valamit segíteni nekem, írjon. K.Lajosné.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nagy has témában

        Kedves hölgyem! A nagy has hátterében lehet zsigeri zsírlerakódás, térfoglaló folyamat, például petefészek ciszta, fokozott bélgázosság anyagcsere okok, fokozott levegőnyelés miatt. Egy rutin hasi ultrahangot javaslok elvégeztetni a háziorvosnál első körben.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 24., 21:02; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 11:04

      • Kérdések és válaszok a témakörben: