• Jobb oldali hasi fájdalom és gyakori hasmenés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tavaly a nőgyógyász megállapította,h PCO szindromám van!!! Azóta gyakran előfordul,h fáj a hasam és ez mindig a jobb oldalon jelentkezik,valamint sűrűn előjön hasmenés is !!! A nőgyógyász szerint a kettőnek semmi köze egymáshoz!! Azt szeretném megkérdezni,h mitől lehet a hasmenés,hasi fájdalom és a székrekedés??? Gondoltam arra is,h a stressztől,mert suli időszakban és,ha vhova mennem kell akkor szinte mindig előjön valamelyik tünet!! Előfordult már olyan is,h hánynom is kellet,ilyenkor mindig citromsárgát hánytam!!A stressztől lehet vagy vmilyen betegség állhat az egész mögött???Segítségét előre is köszönöm!!!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A leírt tünetek leggyakoribb oka a stressz. Sajátítson el stressz kezelési technikát. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, egyen több növényi rostot. Problémáját nem gyógyszeresen kell orvosolni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 21:34; Megválaszolva: 2010. augusztus 27., 17:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: