• Torok viszketés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem Doktor Nő/Úr! Tegnap baráti összejövetelen sok alkoholt fogyasztottam -pálinkát- és a gyomrom igen rossz volt és ki is voltam száradva. Megittam körülbelül 15 perc alatt 1 liter folyadékot. De ez hányingert okozott, és ki is hánytam de a folyamat vége felé vért hánytam. Nem mondhatni soknak de ijesztő volt. Azóta viszket a torkom és a hányás után miután köhögtem egy óráig véreset köptem. Megvannak a manduláim, dohányzok, túlsúlyos vagyok. Enni tudok rendesen, nem fáj a gyomrom meg semmim. Mi lehet a probléma, kihez forduljak? Köszönöm a segítséget előre is!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hányás témában

        Kedves Kérdező! Gasztroenterológust vagy sürgősségi rendelést keressen fel, a gyomrát tehermentesítse, ne fogyasszon egyelőre semmit.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 23., 00:18; Megválaszolva: 2010. augusztus 24., 13:07

      • Kérdések és válaszok a témakörben: