• Probiotikum szedése

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő!/Doktor Úr! Gyomorpanaszaim és antibiotikum szedése miatt javasolta orvosom probiotikum szedését. A Normaflór nevű szert vettem meg, de sajnos nem nagyon értem, hogyan kell alkalmazni. Erre sajnos a patikus sem tudott válaszolni, csak felolvasta, ami a dobozon szerepel, az viszont kicsit félreérthető. A használati utasítás ugyanis azt irja, rendszeres időközönként, 3-4 óránként kell bevenni, ám ha én napi két adagot veszek be, azt nehéz megtenni 3-4 óránkét. Jól csináltam, ha kiválasztottam két időpontot, a 13 és a 17 órát, és ezekben az időpontokban szedem be a szert? Vagy nem is kell ennyire ragaszkodni az időpontokhoz, a lényeg, hogy elteljen 3-4 óra a két bevétel között? Előre is köszönöm válaszát! Tisztelettel: K. Anita

        Dr. Csuth Ágnes válasza a probiotikum témában

        Kedves Anita! Teljesen jó így, ahogy alkalmazta, nem kell azért percre pontosan betartani azt a 3-4 órát, eltelhet kicsivel több idő is.Így, ahogy leírta, mehet tovább.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. augusztus 13., 11:30; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 14:49

      • Kérdések és válaszok a témakörben: