• Várjak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        6hónapja gyomor és jobb oldali fájdalom ami állandosult,,10.-én ultrahang kimutatta-megtört epeholyag számos 4-5mm kövel,jobb vesében parapyelaris cystak.19.-én gyomor tükrözésre vagyok beosztva,Értesitsem e a belgyógyász orvosomat a meg lévő eredményröl?Nem veszélyes e várni? Hónapok óta diétázom,igy sem enyhülnek a panaszok.

        Dr. Boros Miklós válasza a epehólyag témában

        Tisztelt Kérdező! Amennyiben a gyomortükrözés nem igazol eltérést az epehólyag eltávolítása a legfontosabb lépés. Keressen fel sebészeti szakrendelést. A diéta mellett is panaszokat okozó köves epehólyagot el kell távolítani. Enélkül panaszai nem fognak enyhülni. Több hónapig nem érdemes várni, de a diétát tartsa.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 19:38; Megválaszolva: 2010. augusztus 18., 06:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: