• Mitől van székrekedésem?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udv. Mar regota kuzdok ezzel a problemaval. Ugy korulbelol 3 hetente van szekleturitesem es akkor is fajdalmasan. Mitol lehet ez? Koszonom

        Dr. Csuth Ágnes válasza a székrekedés témában

        Kedves Hölgyem! A renyhe bélműködés oka lehet az elégtelen folyadék- és rostfogyasztás, a csökkent fizikai aktivitás, pajzsmirigy alulműködés, egyes gyógyszerek szedése. Fogyasszon bőven folyadékot, rostot, csináljon probiotikum kúrát, mozogjon rendszeresen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 12., 18:42; Megválaszolva: 2010. augusztus 13., 13:46

        Tudjon meg többet: székrekedés

        Egészség? Betegség?

        Nézze meg a WEBBetegen!

        Ezt olvasta már?
      • Kérdések és válaszok a témakörben: