• Laboreredmény? mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves doktornő! egészségügyi dolgozó vagyok 33 éve. központi sterilizálóban dolgozom. a fél évenkénti alkalmassági vizsgálataim közül a GGT mindig magas értéket mutat /anti alkoholista vagyok!!!/ eddig még tüneteim nincsenek,a foglalkozás eü.orvos nem tulajdonitott neki jelentőséget. mit tegyek? foglalkozzam a kérdéssel vagy lépjek túl rajta. 1 hónappal ezelőtti érték 66 mmol/l volt. kérném a t.doktornő szives válaszát. köszönettel:ági

        WEBBeteg szakértő válasza a májenzim témában

        Kedves Ági! Ez az érték minimálisan emelkedett. Ha a többi májenzim rendben van, bilirubin rendben, panaszmentes, elég csak rendszeresen kontrollálni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 10., 07:43; Megválaszolva: 2010. augusztus 11., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: