• Gyomor fájás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        2hete,hogy a gyomrom nagyon fáj.Voltak olyan napok,hogy hasmenésem volt aztán meg alig bírtam elmenni wc-re és a fenekemet "marta ".Kicsit mozgok pl:focizom és már a gyomrom görcsbe rándul és van olyan is ,h ogy az alsó hasizomnál fáj lent.Általában felvan fújódva a hasam szinte egész nap.Megvárom a választ és hétfőn elmegyek az orvoshoz,ha valami komoly a baj. Köszönöm és várom a választ!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasi fájdalom témában

        Kedves Kérdező! A panasz oka lehet táplálkozási hiba, és belgyógyászati ok egyaránt. Figyeljen oda arra, hogy elég rostot és folyadékot fogyasszon, rendezze a székletét. Vezessen táplálkozási naplót, ebből a panaszt okozó ételekre következtetni lehet, ezeket kerülje. Ha néhány hét alatt nem javul, kivizsgálás szükséges, ez esetben keresse fel háziorvosát!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. augusztus 06., 23:25; Megválaszolva: 2010. augusztus 10., 10:28

        Tudjon meg többet: hasi fájdalom
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Néma epeköveim vannak. UH eredmény: „Az epehólyag folyadékot nem tartalmaz, egészét számos 5-15 mm-es kőreflex tölti ki. Az epeutak tágassága szabályos. Kérdésem, hogy okozhat-e ez megemelkedett koleszterinszintet?...