• Egy éve minden nap fáj a hasam

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktorNő/Úr Több mint 1 éve szinte minden nap fáj a hasam voltam ultrahangon , szedtem féregűző tabletát de nem az volt a bajom mert nem hatott . Szeretném korház nélkül megtudni mi a bajom mert semmit nem élvezek a hasfájás miatt nyaralást sem:( . Nagyonszépen köszönöm válaszát előre is!

        WEBBeteg szakértő válasza a hasfájás témában

        Tisztelt Kérdező! Ebben az életkorban a stressz és az étkezés a hasi panaszok fő oka. Vezessen táplálkozási naplót, kerülje a szénsavas és cukrozott italokat. Ne egyen édességet és minden nap fogyasszon zöldséget és legyen napi öt étkezés. Ezen változtatások sikertelensége esetén gyermek gasztroenterológián kell jelentkezni. Első lépés az ésszerű diéta legyen.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. augusztus 02., 20:10; Megválaszolva: 2010. augusztus 09., 10:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben: