• Aranyérben kialakult alvadt vér

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorúr/Doktornő! A problémám a következő. Már egy ideje küzdök az aranyérrel, de most tapasztaltam először hogy az aranyér csomóban alvadt vér jelentkezett. Legyen szíves tájékoztasson arról hogy ez miért alakult ki és hogyan és mikor távozik onnan. Csak műtét jöhet szóba vagy esteleg magától felszívódik. Külföldön élek, de kaptam rá kúpot és kenőcsöt amelyek hatékonyak voltak a szokásos élénk piros vérzésnél. Most nem vérzek, de a csomóban lévő alvadt vér (lilás) igencsak idegesít. Köszönettel: ladybug

        WEBBeteg szakértő válasza a aranyér témában

        Kedves Katalin! Ez a vérrög a külső aranyérben sajnos bárkinek, bármikor kialakulhat, viszont általában magától felszívódik. A szokásos aranyér elleni készítmények használata erre felesleges. Az Aranyér Blogon erről egy egész cikkem szól: "Jön is, megy is, marad is, mi az? A külső, rögösödött aranyérről" címmel, abban minden további kérdésére választ lel. Üdv:


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 26., 14:50; Megválaszolva: 2010. július 30., 14:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: