• Hasi fájdalom

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktor!Szeretném nagyon ha tüneteimre valaki tudna jó választ adni!Most már kb.1 éve a jobb bordám alatt nagyon görcsölget ami a jobb lapockám felé sugárzik ki.Néha a jobb bordám alatt be keményszik vagy ép minden evés után fáj főleg akkor ha borsot babot vagy tejet iszok.Néha van mikor nem fáj de újabban elviselhetetlen lett. most már ha egy székre le ülök akkor is érzem hogy valami nagyon feszül a jobb bordám alatt.szeretném meg tudni mi lehet ez!Köszönettel. cs. mónika

        Dr. Boros Miklós válasza a hasi fájdalom témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetei típusosak az epehólyag működésével kapcsolatos problémákra. történjen hasi ultrahang, addig is kerülje a zsíros puffasztó ételeket. Fogyasszon pro- és prebiotikumokat. Kerülje az egyszerű szénhidrátot, péksüteményeket.


        Dr. Boros Miklós
        általános sebész

        Dr. Boros Miklós

        Kérdés: 2010. július 25., 21:01; Megválaszolva: 2010. július 27., 09:16

      • Kérdések és válaszok a témakörben: